viernes, 9 de diciembre de 2011

La Cívica: Nova Junta Directiva

La Cívica - Escola Valenciana de l'Alacantí tria la seua nova Junta Directiva i aprova el pla de treball per a l'any 2012

El President de l'entitat serà Ferran Isabel d'Alacant i és treballador del Servei de Promoció del Valencià de la Universitat d'Alacant.

La resta de la Junta Directiva és la següent:

- Anna Esteve. Vicepresidenta i Tresorera. Alacant. Professora del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant

- Carles Segura. Secretari Alacant. Director del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant

- Paco García. Alacant. Professor de secundària, membre de la Junta docent no universitària d'Alacant i membre del Consell Escolar d'Alacant

- Marisa Frances. Xixona. Assessora de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Xixona i membre de l'AMPA de CP Cristòfol Colom

- Begonya Cabrera. Treballa a l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant i forma part de l'AMPA del CP Rajolestes

- Gràcia Jiménez. Sant Vicent del Raspeig. Professora de l'IES Sant Vicent i membre del Consell Escolar de Sant Vicent del Raspeig.

- Jaume García. Agost. Professor de l'IES d'Agost i membre del Consell Escolar d’Agost

- Mari Carme Llorca. Mutxamel, Professora de l'IES l'Allusser.

- Ismael Vicedo. Alacant. Tècnic d'Escola Valenciana

Aquesta Junta Directiva assegura la presència de La Cívica - Escola Valenciana en tota la comarca al ser els seus membres representatius dels municipis de la comarca de l'Alacantí.

Amb aquesta Junta Directiva assegurem la presència als centres educatius d'infantil i primària i de secundària i batxillerat.

A més amb la presència comarcal de la Junta Directiva assegurem que els projectes d'Escola Valenciana arriben a l'Alacantí com són la Gira (circuit itinerant de música en valencià), el Voluntariat pel Valencià, el concurs Sambori, Les Trobades d'Escoles en Valencià i Les Trobades de Secundària i Batxillerat en Valencià de l'Alacantí, podrem tindre més presència en campanyes com la de matriculació "matricula't en futur matricula't en valencià", Cinema en Valencià, etc a més de projectes propis de la comarca.

A més en la nova junta directiva ha incorporat Santiago Mas en representació de la nova entitat juvenil Reviscola constituïda a la comarca de l’Alacantí el passat dissabte 26 de novembre.

L’Assemblea va nomenar també a Daniel Climent com a responsable del grup de treball que dissenyarà les activitats de commemoració dels 25 anys de La Cívica – Escola Valencia a l’Alacantí que es complirà al curs acadèmic 2012 – 2013.

No hay comentarios:

Publicar un comentario