miércoles, 11 de enero de 2012

UN EURO LLAVOR DE PAU 2012


Campanya un euro llavor de pau 2012.

Un any més, Escola Valenciana engega una campanya de solidaritat al voltant del Dia Internacional de la Pau, el 30 de gener. Enguany, a proposta de diferents coordinadores comarcals de l'entitat, la campanya “Un euro, llavor de pau” es destina a col·laborar amb l'ONG Escoles Solidàries per finançar la construcció d'un centre educatiu a una xicoteta població de la selva guatemalenca, Punto Chico, per tal de millorar l'accés a l'educació i la lluita contra l'analfabetisme en un entorn difícil.

Guatemala va patir fins els anys noranta més de tres dècades de cruenta guerra civil que va causar desenes de milers de refugiats. Un cop van poder tornar al seu país, la manca d'infraestructures educatives i de recursos per impulsar-les ha dificultat l'accés al dret a l'educació, sobretot als entorns rurals. Des de la campanya “Un euro, llavor de pau: una escola rural a Guatemala” es finançarà la construcció d'una escola pels xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys de Punto Chico per tal de millorar la seua educació i contribuir a eradicar l'analfabetisme.

Aquest 2012 és el quart any consecutiu que es desenvolupa aquesta campanya. En els tres anys anteriors s'han recaptat quasi cent mil euros per ajudar a l’escolarització a la Franja de Gaza i als camps de refugiats del Sàhara Occidental, i per l’ajuda humanitària al poble d’Haití.

Podeu sol·licitar més informació telefonant al 963472783 o enviant un correu al escola.v@fev.org o trobar-nos a la web htp://www.escolavalenciana.com/categories/index/466/un-euro-llavor-de-pau-una-escola-rural-a-guatemala

No hay comentarios:

Publicar un comentario