viernes, 9 de marzo de 2012

GRUP LOCAL DE LA CÍVICA-ESCOLA VALENCIANA A SANT JOAN D'ALACANT


Hola a totes i tots

El pròxim DIMARTS 13 DE MARÇ DE 2012 constituirem el grup local de La Cívica – Escola Valenciana a Sant Joan d'Alacant.

L'objectiu d'aquest grup és donar suport als centres educatius del municipi (creació de noves línies d'ensenyament en valencià, defensa de l'ensenyament públic de qualitat i en valencià, etc) i organitzar activitats de promoció de l'ús social del valencià (conferències, concerts, presentació de llibres, etc).

Des de La Cívica – Escola Valenciana hem pensat que crear aquest grup local ens donarà més presència al municipi i més capacitat de desenvolupar la nostra tasca habitual.

Per tot això i més, si estàs interessada/interessat en col·laborar amb La Cívica – Escola Valenciana et convoquem a la constitució del grup local de Sant Joan d'Alacant el pròxim dimarts 13 de març de 2012 a les 18.30 h a la Casa de Cultura de sant Joan d'Alacant (C/ la Mar, S/N Sant Joan d'Alacant).

Et demanem també que a les persones que cregues que pot interessar-les aquesta iniciativa, reenvies aquest correu electrònic.

Esperant poder contar amb la teua presència, rep una salutació

La Cívica – Escola Valenciana


----------------------------------------------------------
La Cívica - Escola Valenciana
C/ Perú 16. Bl. 2. Local esquerra
03008. Alacant

Tel. 607 930 565 // 965 923 145
a/e: lacivica@lacivica.cat
www.lacivica.cat

PROTECCIÓ DE DADES. En virtut de les lleis vigents en matèria de protecció de dades (LOPD) us informem que us hem enviat aquest correu utilitzant les dades de contacte que ens vau facilitar al seu moment i  que es troben incorporades al fitxer de la nostra titularitat. Teniu dret a sol•licitar l'accés, la modificació o la cancel•lació de les vostres dades, incloent-hi l'adreça de correu electrònic, del nostre fitxer. Per favor, contacteu amb nosaltres per la via que preferiu per a fer-ho, com també per a realitzar qualsevol consulta sobre aquesta qüestió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario