jueves, 1 de marzo de 2012

MANIFEST DE REBUIG A LES AMENACES DE DENÚNCIA DE L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL I CONVOCATORIA DE CONCENTRACIÓ EL DIJOUS 15 DE MARÇ

Divendres passat, 24 de febrer, es van presentar a les escoles públiques C.P. Arbre Blanc i C.P. Manuel Anton de Mutxamel, dos agents de la policia local per advertir als seus directors que podrien ser denunciats per considerar que la concentració del dia anterior, contra les retallades a l'educació pública i en suport als estudiants de l' Institut Lluís Vives de València, era il•legal.

Des de la Plataforma en Defensa de l'Educació Pública de Mutxamel volem mostrar la nostra indignació davant l'actuació policial de divendres, la qual considerem una acció que té com a únic objectiu coartar el nostre dret a manifestar-nos.
Volem aclarir que aquesta concentració comptava amb la legalitat pertinent i l'actuació policial d'eixe dijous, garantint la seguretat dels concentrats, així com la de les persones que es van desplaçar fins al punt de trobada, va ser exemplar, en contrast a les sorprenents actuacions del dia següent. Què ha pogut ocórrer de dijous a divendres?

També volem denunciar l'absoluta falsedat de les declaracions de l'Alcalde de Mutxamel al periòdic INFORMACIÓN, en afirmar que es va posar en risc els menors i no es deixaven circular els autobusos escolars.

Així mateix, rebutgem les lamentables publicacions de l'Alcalde en una xarxa social pública referents a la concentració de dijous: "Es muy sencillo, ¿sabes por qué se manifestaban? Por los recortes ¿A quién? ¿A los alumnos o a los profesores? ¿Era una reivindicación por la educación o por su salario? ¿Es lícito utilizar a los niños para reivindicaciones salariales? ¿Es lícito utilizar a los padres? Todos tenemos derecho a manifestarnos, cumpliendo la legalidad, y no manipulando a los demás"

Propostes fetes al respecte des de la PLATAFORMA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA DE MUTXAMEL:
• Convocatòria de Concentració-cassolada comarcal a les portes de l'Ajuntament de Mutxamel, el dijous 15 de març a les 18:00 hores. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario